Рецепт шоколадних трюфелів дуже простий. Всередину трюфелів можна класти  горішки, чорнослив, курагу, ізюм, цукати і інші солодощі. Для обсипання окрім какао підійде кокосова стружка, вафельна крихта, подрібнені горіхи, цукрова пудра, кориця.

 

 

Трюфелі

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 100 мл
  • Шоколад – 100 г
  • Цедра одного апельсину
  • Какао ~ 30 гр
  • Сухе молоко – 5-6 ст.л. (дивитися по консистенції, щоб можна було зліпити)
  • Волоські горіхи – 100 г

Готуємо:

  1. Вершки довести до кипіння, виключити вогонь.
  2. Натерту цедру апельсина додати до вершків.
  3. Далі додати подрібнений шоколад і перемішати до розчинення.
  4. Накрити кришкою і в холод на 2 години.
  5. Легенько пасеруємо сухе молоко на сухій сковороді до золотистого кольору. Після додаємо до шоколадної суміші разом із подрібненими горіхами.
  6. Перемішуємо, формуємо цукерки і обкачуємо в какао.

 

Готово!

Готуйте та насолоджуйтесь!

 

ПОДІЛИТИСЬ!
25